top of page

Föreningen undersöker möjligheten till att installera laddstolpar till vår parkering. Innan något beslut fattas behöver vi i styrelsen veta hur många det är av våra medlemmar som är intresserade.


Det finns lappar i varje trappuppgång där man ska fylla i om intresset finns.


När vi pratat med olika företag har vi förstått det som att det inte är någon extra kostnad som tillfaller föreningen avseende installationen av laddatolpar, utan det blir isf ett abonnemang med en månadskostnad som medlemmen själv får bekosta.


Hälsningar Styrelsen
60 visningar

Hej,


Vi har precis haft en brandskyddsgenomgång i husen där vi fått synpunkter som måste åtgärdas. Allt löst föremål i trapphusen samt utanför källar/vindsförråden måste tas bort.


Vi har två veckor på oss att ta bort det innan en ny kontroll genomförs.


Ni som vet om att ni ställt saker utanför er lägenhet eller förråd får gärna ta undan det, då det inte får lov att stå där.


Tack på förhand önskar vi i styrelsen.100 visningar
  • Cornelia

Hej,


För information har det varit inbrott i ett vindsförråd på Köpenhamnsvägen 34. Kontrollera gärna era förråd, är fler drabbade ska ni ringa polisen 114 14 och anmäla händelsen.


Vi vill påminna er om att känna på dörren in till vindförråden när ni lämnar vinden för att säkerställa att dörren är stängd.Hälsningar Styrelsen

136 visningar
bottom of page