top of page

Årets stämma är avklarad!

På rekordtiden 43 minuter genomfördes tidigare ikväll årsstämman, tack vare de totalt 43 poströster som inkommit innan deadlinen igår kl 23.59.


Protokoll kommer att göras tillgängligt för medlemmarna att se på utanför styrelserummet inom de närmsta veckorna!


Samtliga som kandiderat till styrelsen (Emma Bergvall, Johan Hellqvist, Johanna Sandberg, Sadir Alkuhaili och Simon Hoff som ordinarie ledamöter, Freja Milton och Stefan Andersson som suppleanter), valberedningen (Josefine Norrsell och Emma Reimer) och revisorer (Caroline Weiffert som ordinarie och Helena Nicklasson som suppleant) valdes för ett år, vi ser fram emot ett händelserikt år!


I samband med stämman röstades det även om en motion, och det slutade efter en förhållandevis jämn omröstning med flest röster på Ja till denna motion. Styrelsen kommer därför att arbeta vidare med att förbättra taksäkerheten för att sedan kunna anlita ett företag som gör någonting åt fiskmåsarna.


Vi vill härmed också tacka Uffe Laringson, Mari Conricus och Mia Björkman för deras tid som styrelseledamöter och all den tid de lagt ner, även Emma Gustafsson som under en period deltog som suppleant ska ha tack!


Vi önskar er alla en fortsatt fin kväll!

128 visningar

Liknande inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page