top of page

Öppet hus

Efter ett långt uppehåll så kommer vi i oktober att starta upp med Öppet hus igen.


Eftersom vi har begränsat med tid och utrymme så är det jätteviktigt att alla som önskar närvara anmäler sig via länken under Kalender.


Vad är Öppet hus?

För medlemmar som inte varit med om detta tidigare så är Öppet hus en möjlighet för medlemmar att komma och ställa frågor till styrelsen.

Viktigt att vara medveten om är att närvarande ledamöter inte har möjlighet att fatta beslut i några ärenden, utan beslut fattas fortfarande på styrelsemöten i vanlig ordning.


Uppdatering 2021-10-05

På grund av sjukdom har vi tillfälligt ställt in kvällens öppet hus. Alla som anmält sig till evenemanget under Kalender ska ha fått mail om detta, samt kommer få mail om nytt datum så fort vi har fastställt lämpligt datum.

162 visningar

Liknande inlägg

Visa alla

Öppet hus inställt tillsvidare

Vi har idag beslutat att återigen ställa in Öppet hus tillsvidare, på grund av sjukdom och rådande smittspridning. När vi kör igång igen kommer evenemang att publiceras under Kalender. Uppdatering 202

Lite info om kommande aktiviteter

Årsstämman På grund av rådande omständigheter har vi beslutat att flytta fram stämman så långt som möjligt, och stämman planeras att hållas den 24 juni istället för 28 april som vi ursprungligen tänkt

Kvällens öppet hus flyttas!

På grund av sjukdom kommer kvällens öppet hus att flyttas till imorgon kl 18:00.

Comentários


bottom of page