top of page

Angående det papper Svensk Direktreklam tapetserat våra portar med

I förra veckan har tydligen Svensk Direktreklam (sdr.se) valt att gå ut och tapetsera samtliga portar i föreningen med ett papper där de påstår att styrelsen/fastighetsägaren skulle ha avsagt sig all distribution från ovan nämnda företag.


Detta är felaktigt.


Vår enda kontakt med ovan nämnda företag är i april 2019, då vi 2 timmar efter att ha fått ett mail från dem, besvarade detta med ett antal frågor om deras syfte för att bättre kunna ta ställning till vad de egentligen var ute efter och om detta var någonting vi kunde hjälpa dem med.


Vi har än idag, 8 månader senare, inte fått något som helst svar på våra frågor. I stället kom bara det här reklambladet upp där det påstås att vi tackat nej till deras tjänster.


På följande länk hittar ni alltså all kommunikation vi haft med företaget ifråga, och om någon medlem mot förmodan skulle önska sig mer reklam än vad som redan delas ut idag, så får ni gärna kontakta oss så att vi (om vi i tillägg får svar på det mail vi skickade till företaget den 10 april) kan ge företaget ifråga tillgång till just ert trapphus.


124 visningar

Liknande inlägg

Visa alla

Nu påbörjas arbetet med installation av spaltventiler

Hej, Arbetet med spaltventiler påbörjas den 8/4 och det är Bellevuevägen 4c de börjar med. Det är svårt för oss i nuläget att beräkna tiden för arbetet per lägenhet, men det vi vet med oss är att de

bottom of page