top of page
  • Valberedningen

Välkommen att engagera dig i din förenings styrelse

Hej alla medlemmar,


Vi i valberedningen, Josefine och Emma, vill uppmärksamma Dig som boende i föreningen att vi har startat processen med med att hitta kandidater till nästa periods styrelse. Du har kanske sett lapparna som vi börjat sätta upp.


Styrelsen är underbemannade och har varit det ett bra tag nu. Då det ligger i alla medlemmars intresse att föreningen har en välfungerande styrelse behövs därför ert ​engagemang​. Det gäller både dig som bott här länge och dig som är nyinflyttad.


Vi kommer att gå runt i föreningen för att prata med er de kommande veckorna. Ni har då chans att ställa de frågor som ni har angående styrelsearbetet.


Om du är osäker på vad det innebär att bo i en bostadsrättsförening så pratar vi gärna om det också. När vi gick runt i husen förra året var det många som har frågor kring just detta.

Vet du redan nu att du är intresserad av att kandidera så går det bra att skicka in din intresseanmälan till oss i valberedningen.

Detta gör du via mail på valberedningen@brfviborg1.se.​ D​et går även bra att mejla oss om du har några frågor så återkommer vi så snart vi kan.

Det går bra att ringa eller smsa oss om du föredrar det: Josefine 0707 83 63 69

Emma 0762 232 789

Med vänliga hälsningar,

Emma Reimer (6B) och Josefine Norrsell (32C)

150 visningar

Liknande inlägg

Visa alla

Några ord från valberedningen:

Hej alla boende, Vi i valberedningen, Josefine och Emma, vill uppmärksamma Dig som boende i föreningen att vi har startat processen med med att hitta kandidater till nästa års styrelse. Vi vill därför

Medlemsinfo nr 4 2019

Vi behöver dig! I dagsläget har föreningen ingen valberedning. Vilket är mycket tråkigt! Vi är tre styrelsemedlemmar, vilket är det absolut lägsta antalet enligt stadgarna. Inför nästa år skulle vi gä

Komentáře


bottom of page