top of page

Nästa container

Nu är det återigen dags att ställa ut en container vid miljöhuset där ni kan kasta möbler och annat grovavfall. Även ännu ej kastade julgranar går att lämna ifrån sig här.


Vitvaror, byggavfall, farligt avfall och elavfall får inte kastas i containern.


Vi måste dessvärre också påminna om att det är absolut förbjudet att förvara annat än barnvagnar och cyklar utanför det egna källarförrådet, och på vindarna får det endast förvaras saker inne i det egna förrådet. Tyvärr sköts detta inte jättebra i en del hus, och vi fick anmärkning på detta vid senaste brandskyddsronden i februari. Vi ber er därför att omgående kasta allt ni ställt ifrån er utanför det egna låsta förrådet. Detta inkluderar även de saker som av någon outgrundlig anledning hamnat i torkutrymmena på vindarna.


Containern placeras ut någon gång under torsdagen 27/2 och hämtas igen måndag 2/3. Exakt vilken tid är inte möjligt att svara på - så vill du vara på den säkra sidan så släng ditt skräp fredag-söndag.

83 visningar

Liknande inlägg

Visa alla

Vid översvämning och skador utanför kontorstid

Vänligen ta kontakt med skadejouren vars telefonnummer sitter uppsatt i samtliga trapphus. Det finns ingen som helst mening att felanmälan ett stopp i ett avlopp via SBCs hemsida på en lördag, då dess

댓글


bottom of page