top of page
  • Cornelia

El-återvinningen kommer att tas bort

Hej alla,


Igår beslutade styrelsen om att el-återvinningen kommer tas bort från vårt miljöhuset då den inte hanteras som den ska. Vi har flera gånger påtalat hur viktigt det är att alla tar sitt ansvar då föreningen får betala extra varje gång någon missköter och slänger fel. Just nu ligger där bland annat en kattställning och en kartong, detta tillhör inte små elektronik .


I förra inlägget visade vi en bild över hur medlemmar satt kartonger ovanpå kärlen vilket kostade föreningen flera tusen kronor.


Är ni osäkra på vad man får slänga eller inte, ber vi er läsa skyltarna som finns vid varje kärl, den ger en tydlig vägvisning.


Det är väldigt tråkigt att vårt fokus just nu är att se till att medlemmar sköter miljöhuset. Det är som sagt allas ansvar. Kommer kärlen för kartonger fortsättningsvis att misskötas kommer vi även ta bort dom.


Allt som läggs i papp/kartong kärlen ska plattas till även om det rör sig om en liten äggkartong.Hälsningar Styrelsen98 visningar

Liknande inlägg

Visa alla

Porten

Hej! Ett påminnelse till alla medlemmar om att inte släppa in obehöriga i våra hus! Det har hänt att folk ringer i porttelefonen och grannar släpper in utan någon eftertanke! Tack på förhand! Styrelse

Inför Årstämman

Hej, Nu finns Årsredovisningen för 2023 tillgänglig på vår hemsida! Gå in och kolla inför Årstämman på torsdag 13/6! Hoppas vi ses.

Dags för den årliga stämman

Hej, Då är det dags för den årliga stämman nu på torsdag den 13 juni 2024. Det kommer bjudas på en enklare fika kl. 17:00 och stämman kommer starta kl. 18:00. hoppas så många som möjligt kan komma och

Comments


bottom of page