top of page

Hjälp en granne

Hej alla!


För ett par år sedan skapade vi en Facebook-sida för information från styrelsen, samt en Facebook-grupp för att föreningens medlemmar. Sedan dess har dessa bara legat gömda och väntat på att vi skulle komma på rätt syfte med dem, och nu har vi dessvärre hittat ett syfte.


Såhär i virustider så har det inkommit ett par förfrågningar till styrelsen, från medlemmar som undrar om det finns någonting man kan göra för de medlemmar i föreningen som ingår i de olika riskgrupperna - eller medlemmar som kanske till och med fått bekräftat Corona.


Då styrelsen dessvärre inte har möjlighet att samordna detta, så har vi istället valt att öppna upp ovan nämnda Facebook-grupp - Boende i Brf Viborg 1!


Vi välkomnar därför alla föreningens medlemmar att gå med i gruppen - för att på så sätt enkelt kunna komma i kontakt med en granne som behöver hjälp - eller som önskar hjälpa till. Bjud gärna också in de medlemmar som kanske inte prenumererar på medlemsinfon, och därför riskerar att missa informationen!


Vi är fullt medvetna om att inte alla medlemmar har Facebook, och därför så kommer medlemsinfo och liknande även i fortsättningen att i huvudsak publiceras på hemsidan. Glöm inte att gå in och prenumerera om du inte redan gjort det!


Har du en granne som du tror kan behöva lite extra hjälp i dessa tider, som inte har tillgång till Facebook/Internet, så går det självklart fint att ta kontakt med denna utanför Facebook också!


Ta hand om er!

125 visningar

Liknande inlägg

Visa alla

Nytt inbrott

Dessvärre har vi återigen haft inbrott i källaren på Bellevuevägen 6. Denna gång genom dörren på A-gaveln. Denna veckan verkade inga källarförråd vara berörda men enligt polisen som var på plats i nat

Comments


bottom of page