top of page
  • Markus Berggren

Information och tankar efter Föreningsstämman!Igår på stämman uppkom det information från medlemmar som vi tänkte sprida vidare så att alla kan få ta del av det och även så vi kan hjälpas åt att förhindra liknande scenarion framöver. Under stämman diskuterades det fritt och vi vill därför skicka med en tankeställare till samtliga inför kommande sammankomster i föreningen.


- Under stämman uppmärksammade en medlem oss i styrelsen på att det flertalet gånger har vistats obehöriga ungdomar på våra grillplatser på innergården. Ungdomarna använder tändvätska och kol som lämnats kvar från tidigare användare och skräpar tyvärr ner efter sig till följd av detta. Vi ber er som använder grillplatserna att fortsätta använda dem men att försvåra för ungdomarna att starta bränder genom att ta med sig sin tändvätska och grillkol efter man använt detta.


- Vi vill även fortsätta påminna om att stänga samtliga grindar efter sig in till vår innergård för att minska antalet obehöriga på innergården. Vi kommer aldrig kunna hindra alla som kommer in men förhoppningsvis kan vi minska antalet obehöriga genom denna lilla åtgärd.


- Det diskuterades även väldigt fritt och det är vi väldigt glada för i styrelsen. Vi i styrelsen gör allt i vår makt för att göra denna föreningen till det bästa. Det som gynnar föreningen, gynnar även oss som styrelse och medlemmar, därför ser vi såklart alltid till föreningens bästa i alla lägen. Vi i styrelsen försöker alltid i bästa mån försöka svara på samtliga frågor som inkommer från medlemmar och även tillgodose era önskemål.


Vi tar gärna emot förslag och kritik från er medlemmar men vi förväntar oss en god ton och vi kommer aldrig godta att personliga påhopp förekommer. Vi gör som sagt så gott vi kan och vi försöker balansera styrelsearbete med vår fritid utanför våra riktiga arbeten. Vi ber er därför att tänka på detta inför kommande sammankomster inom föreningen för att vi ska kunna ha en trevlig tillvaro oss medlemmar mellan.


Har ni några frågor så är ni välkomna att antingen maila in till oss eller lägga en lapp i styrelsens brevlåda!


Med soliga hälsningar,

Styrelsen

122 visningar

Liknande inlägg

Visa alla

Hej medlemmar! Här kommer årsredovisningen för 2022 som signerats av samtliga i styrelsen samt revisorer. Detta året en aning sent men detta beror endast på SBCs arbete som dragit ut på tiden och därf