top of page

Leverantörsbyte bredband senarelagt

På grund av omständigheter hos Bahnhofs underleverantör så kommer bytet av bredbandsleverantör att senareläggas. I nuläget är det nya datumet lagt till slutet av juli, närmare bestämt den 23 juli. Utan att Bahnhof i nuläget kan garantera att det blir exakt detta datum som underleverantören är färdig. Vi kommer att uppdatera datumet under kalender om vi får annan information.


Som vi fått förklarat för oss så handlar det om att underleverantören sökt tillstånd hos kommunen för en viss typ av grävning, och att det därefter visat sig vara behov av en annan typ av grävning - och därför måste nya tillstånd sökas. Vilket drar ut på tiden.


Avfalet hos nuvarande leverantör har i dagsläget förlängts juli ut, för att vi ska undvika avbrott. Vi följer självklart upp detta allteftersom vi mottar ny information.

249 visningar

Liknande inlägg

Visa alla

Avgiftsförändringar för 2022

Höstens budgetmöte med SBC är nu avklarat och vi har beslutat följande förändringar av avgifterna inför 2022: Årsavgiften, både för bostadsrättslägenhet och bostadsrättslokal, kommer att öka med 10%.

Comments


bottom of page