top of page

Lite info om kommande aktiviteter

Årsstämman

På grund av rådande omständigheter har vi beslutat att flytta fram stämman så långt som möjligt, och stämman planeras att hållas den 24 juni istället för 28 april som vi ursprungligen tänkt.


Öppet hus

Öppet hus den 7 april ställs in. På brfviborg1.com/kalender hittar du info om senare datum, men även framöver kan det komma att ställas in med kort varsel.


Insamling av radondosor - OBS: gäller endast utvalda lägenheter

Nu har det snart gått två månaderna sedan dosorna för radonmätning blev utdelade till er, och det har blivit tid att samla in dem igen.

Nu kommande lördag, 4 april, kommer vi att gå runt och hämta upp dosorna och det kommer att ske mellan 10.00 -13.00.

Om du/ni vet att det inte kommer att vara någon hemma så får ni gärna höra av er till styrelsen så kan vi hitta något annat alternativ.

Det är mycket viktigt att samtliga dosor blir hämtade, så att vi kan skicka dessa vidare till analys och få ett komplett resultat för fastigheterna i föreningen.

På grund av rådande situation med corona-viruset så vill vi från styrelsens sida framhålla att vi har den största respekt för varje enskild individ och hur man väljer att hantera situationer som denna.

Därför kommer vi vid insamlandet av dosorna vidta försiktighetsåtgärder så som att stanna ute i trapphuset och hålla avstånd m.m.


Om man inte känner sig bekväm och undanber sig denna kontakt så måste man meddela styrelsen snarast. Vi får efter detta kontakta er och hitta en alternativ lösning.

Kontakt med styrelsen sker genom e-post eller att man lämnar ett meddelande på tel.nr 040-917841. Vänligen lämna ett telefonnummer där vi kan nå er.

148 visningar

Liknande inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page