top of page

Medlemsinfo juli 2017

3 nya torkskåp är beställda

Vi har sett över tvättstugorna, och beslutat att beställa in nya torkskåp till Köpenhamnsvägen 32, Bellevuevägen 2 och Bellevuevägen 6, som fram till idag har haft undermåliga torkmöjligheter.

Alla tre torkskåpen kommer bytas ut samtidigt, och det kan hända att vi därför måste stänga av gällande tvättstugor den aktuella dagen. Vi ger närmare besked om detta så fort vi fått ett planerat leveransdatum.

Taggarna

På grund av strömavbrott har vi vid ett par tillfällen haft problem med att taggarna slutat fungera. Detta är självklart ytterst problematiskt för den som drabbas, och vi jobbar just nu på en lämplig reservlösning om detta skulle inträffa igen. Återkommer med mer info när vi hittat rätt lösning!

Andrahandsuthyrning

Enligt § 47 i stadgarna är det inte tillåtet att hyra ut sin lägenhet i andra hand, om inte styrelsen gett sitt skriftliga samtycke.

Vi har fått kännedom om att det finns ett antal lägenheter som hyrs ut i andra hand, utan att styrelsen gett skriftligt tillstånd om detta.

De som känner sig träffade, och vet att de antingen hyrt ut eller hyr utan att detta godkänts av styrelsen tar kontakt på styrelsen@brfviborg1.se, omgående, så att vi kan lösa detta.

Vatten

Om vatten saknas i er lägenhet, så är det alltid en god idé att kolla på VA-syds hemsida först.

För driftinformation på sms gällande driftstörningar kan ni registrera er på: http://www.vasyd.se/Artiklar/Sjalvservice/SMS-aviseringar.

OBS! Nästa öppet hus: 5 september 18.30-19.00

Vi vill också önska alla nya medlemmar välkomna till föreningen!

Styrelsen önskar alla en trevlig sommar!

Liknande inlägg

Visa alla

Vid översvämning och skador utanför kontorstid

Vänligen ta kontakt med skadejouren vars telefonnummer sitter uppsatt i samtliga trapphus. Det finns ingen som helst mening att felanmälan ett stopp i ett avlopp via SBCs hemsida på en lördag, då dess

Comments


bottom of page