top of page

Medlemsinfo november 2018

Container sista helgen i november

En container placeras ut under torsdagen 22 november och hämtas måndagen 26 november. Vi kan inte garantera att den finns på plats hela torsdagen och måndagen, men dagarna där emellan kommer den finnas på plats. Passa på att slänga ditt skräp som är för stort att slänga i vanliga sopkärl. Men vi vill påminna om att miljöfarliga föremål inte får slängas, såsom målarfärg o dyl.


Textilkärlet i miljöhuset

Vi har nåtts av informationen att kärlet för textilier har försvunnit i samband med senaste tömningen. Vi håller på och undersöker varför detta skett, då detta inte är någonting vi beslutat. Tills vidare får vi be er att i​nte​ kasta textilier på marken där kärlet tidigare stått.


Hemsida och medlemsinfo

Vi har uppdaterat vår hemsida. Från och med nu finns möjligheten att prenumerera på medlemsinfon via mail. Vår förhoppning är att minska utskrifterna och timmarna som går åt att dela ut i brevlådorna. För den som saknar internet eller väljer att inte registrera sig för mailuppdateringarna kommer vi även i fortsättningen dela ut medlemsinfo i trapphusen eller i brevlådan.


Hemsidan hittar du precis som tidigare på www.brfviborg1.se​, surfar du via mobilen rekommenderar vi dock att gå in på ​www.brfviborg1.com.​


Brandvarnarens dag - 1 december

Precis som kanelbullen och kladdkakan har även brandvarnaren en egen dag, och 1 december är det dags.

Vi vill därför bara passa på att påminna alla medlemmar om att testa funktionen på sina brandvarnare så att dessa är redo för den mörkare delen av året!


Cykelrensning

Nu har vi samlat in de cyklar där inte de röda banden tagits bort, vilket har gjort att vi fått bättre plats i våra cykelställ och källare. Cyklarna vi samlat in sparas i 3 månader innan de forslas bort.

41 visningar

Liknande inlägg

Visa alla

Vid översvämning och skador utanför kontorstid

Vänligen ta kontakt med skadejouren vars telefonnummer sitter uppsatt i samtliga trapphus. Det finns ingen som helst mening att felanmälan ett stopp i ett avlopp via SBCs hemsida på en lördag, då dess

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page