top of page

Medlemsinfo nr 2 2019

En sista påminnelse om motioner!

Som vi nämnde i medlemsinfon som sattes upp i trapphusen i början av januari så är 1 februari sista dagen att lämna in motioner för att de ska tas upp på årets stämma. Missa inte chansen att påverka vår förening!


Motionsmall finns att hämta på www.brfviborg1.com/dokument och i en plastficka på anslagstavlan vid styrelserummet.


Miljöhuset

Under jul/nyår eskalerade sopkaoset, dels på grund av ökad mängd avfall och dels på grund av uteblivna hämtningar. Vi arbetar för närvarande med att försöka hitta en långsiktig lösning på detta.


Bifogad bild togs 2019-01-21 och har alltså ingenting med detta sopkaos att göra. Någon av våra medlemmar har, trots att vi tidigare informerat om att textilkärlet är borta, och har varit det sedan i november 2018, kastat sina textilier på marken där kärlet en gång stod.


Till dig/er som slänger kläder på golvet vill vi  bara informera om följande:

  • Kläderna flyttar inte sig själv till lämpligt kärl.

  • Extrakostnaden det innebär för föreningen att saker hamnar i fel kärl/slängs på golvet.

  • Det är ditt ansvar som medlem att kasta kläder i ett av alla de klädinsamlingskärl som finns runt om i stan då vi inte längre har möjlighet att hantera detta.

När det gäller de av våra medlemmar som ställer ifrån sig färgburkar på golvet, kastar plankor i kärlen för papp, plastpåsar i matavfallskärlen och så vidare, så tipsar vi om sopsorteringsguiderna som finns på exempelvis RagnSells, Suez och StenaRecyclings hemsidor.


Dammfri kvartersgårdsloppis i maj?

Vi har mottagit förfrågan från en annan förening om att eventuellt delta i en kvartersgårdsloppis för föreningar i Dammfriområdet. Vi vill därför höra om det finns något intresse av detta? Kanske har vi någon loppisfantast i föreningen som vill dra i detta?

Återkoppla till oss per mail på styrelsen@brfviborg1.se.

90 visningar

Liknande inlägg

Visa alla

Comentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page