top of page

Medlemsinfo nr 3 2019

Container 21-24 februari

Nu är det dags för container för grovavfall igen. Containern placeras ut den 21 februari någon gång under dagen. Tänk på att det precis som tidigare är förbjudet att kasta farligt avfall (exempelvis färgburkar mm) i containern.


Spola inte ut fett i avloppet - Orsakar stopp!

Vi vill påminna om vikten av att inte spola ut matfett i vasken, då matolja och fett som stelnar bildar fettproppar som förr eller senare leder till stopp i avloppet.


Lägg därför allt fett från matlagning och annat direkt i soppåsen. Är det flytande kan du hälla det i en tom mjölkförpackning eller plastflaska först. Eller använda en fett-tratt som du beställer utan kostnad på kund@vasyd.se Innehållet töms sedan i den tunna för fett som finns i miljöhuset.


Normalt sett ska man inte slösa med varmvatten. Men se till att spola riktigt varmt vatten i vasken ibland, så att fett kan få chansen att smälta bort.


Nya skyltar på parkeringarna

Nu har vi äntligen fått upp nya skyltar på parkeringsplatserna som tydligt visar att dessa tillhör föreningen. Förhoppningsvis ska detta hjälpa utomstående att förstå att de inte får lov att parkera på de förhyrda platser enbart medlemmar får hyra.


Påminnelse om medlemsinfo via mail

Vi vill också passa på att påminna om möjligheten att registrera sig för att få medlemsinfon via e-post. Gå in på brfviborg1.com och registrera dig!


Med vänliga hälsningar

Styrelsen

71 visningar

Liknande inlägg

Visa alla

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page