top of page

Medlemsinfo nr 4 2019

Vi behöver dig!

I dagsläget har föreningen ingen valberedning. Vilket är mycket tråkigt! Vi är tre styrelsemedlemmar, vilket är det absolut lägsta antalet enligt stadgarna. Inför nästa år skulle vi gärna vilja vara fyra eller fem personer, vilket vi upplever är en rimlig storlek på styrelsen. Du kan göra stor skillnad genom att bidra med din kunskap, tid och engagemang!


Föreningen behöver också en ny valberedning och fler föreningsvalda revisorer.


Tisdagen den 2 april klockan 19.00, direkt efter vårt vanliga öppet hus, håller vi ett informationsmöte där vi gärna vill träffa dig som funderar på att vara med i styrelsen, valberedningen eller som föreningsrevisor. Kom och ställ frågor eller bara kom förbi så berättar vi mer.


Anmälan sker på http://www.brfviborg1.com/kalender, så snart som möjligt så att vi kan köpa in kaffe och kaka till er som kommer!


Har du inte möjlighet att komma. Skicka ett mail till styrelsen@brfviborg1.se  och berätta om dig själv och hur du skulle kunna bidra till styrelse/valberedning eller föreningsrevisor.

Välkomna!


Miljöhuset är stängt onsdag 3 april

Vi har nu valt att avsluta samarbetet med RagnSells, då detta inte har fungerat särskilt väl under vissa perioder. Framöver kommer föreningen att ha ett avtal med Stena Recycling istället och vi hoppas att detta ska fungera bättre!


I samband med övergången kommer RagnSells att ta bort sina kärl, och miljöhuset kommer städas invändigt innan StenaRecycling sätter ut nya kärl. Under onsdagen den 3 april, då detta arbete kommer utföras, så måste vi be alla er medlemmar att inte gå ned med soporna förrän på kvällen när arbetet är utfört.


Framöver hoppas vi även att alla medlemmar och andra boende i föreningen gemensamt gör en insats och sorterar sina egna sopor i rätt kärl. Är du tveksam på var du ska kasta någonting speciellt? Hör av dig!


Save-the-date: Årsstämma 22 maj 2019

Vi har nu beslutat att årets stämma kommer hållas den 22 maj. Kallelse med dagordning kommer skickas ut tidigast 6 veckor innan, enligt stadgarna.

83 visningar

Liknande inlägg

Visa alla
bottom of page