top of page

Medlemsinfo September 2018

Cykelrensning

Nu är det dags för en ny genomgång av de cyklar som finns parkerade i föreningens cykelställ och cykelrum.

Vi kommer under september månad att märka upp samtliga cyklar med ett rött plastband och varje medlem måste därefter gå igenom sina cyklar och ta bort bandet.

De cyklar som fortfarande är märkta med det röda bandet den 31 oktober kommer flyttas av föreningen och förvaras i 3 månader, innan de kasseras.


Andrahandsuthyrning - Ny rutin

Om du vill hyra ut din lägenhet i andrahand så ska du gå in på https://bredablickforvaltning.se/blanketter/ och ladda ner “Ansökan om uthyrning av bostadsrätt i andra hand”. För den som inte har tillgång till internet/skrivare finns blanketten även att hämta vid Öppet Hus.

Denna blankett fylls i och skickas, tillsammans med en kopia på kontraktet mellan dig och din hyresgäst, direkt till Bredablick Förvaltning, Box 243, 201 22 Malmö eller info@bblick.se.


Problem med TV/Internet

Den senaste tiden har vår TV-leverantör Telenor haft en del problem med bildkvalitén gällande Discoverykanalerna (Kanal 5, Kanal 9 mfl). Många medlemmar har kontaktat både styrelsen och vaktmästaren om detta, och vi vill därför förtydliga följande:

Felanmälan TV görs till Telenor på 020-222222. För ytterligare kontaktuppgifter besök www.telenor.se.

Felanmälan Internet görs till Ownit på 08-52507300 eller support@ownit.se.

För ytterligare frågor, kontakta styrelsen.


Tack för att ni kom och grillade!

Vi vill också passa på att tacka alla som kom och grillade med oss den 2 september. Vi är så glada över att vi fick möjligheten att träffa er, och då responsen vi fått har varit positiv, hoppas vi kunna göra detta till en återkommande aktivitet.


49 visningar

Liknande inlägg

Visa alla

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page