top of page

Ny bredbandsleverantör på gång

Styrelsen fattade i höstas beslutet att säga upp befintligt avtal med Ownit, och det är nu klart att i slutet av maj så kommer Bahnhof istället ta över som bredbandsleverantör i föreningen.


I samband med bytet kommer nya routers att delas ut, och vi återkommer med mer information om hur och när så fort vi kan!


Bytet innebär också att hastigheten ökar från dagens 100 mbit/s upp till 1 000 mbit/s. Detta utan att påverka kostnaden negativt. Vi hoppas att detta kommer bli en positiv förändring för alla medlemmar, särskilt i dessa tider när många arbetar hemifrån.


Bifogat finner ni det informationsblad som inom kort kommer att sättas upp i trapphusen och delas ut i brevlådorna.

Välkommen till Bahnhof!
.pdf
Ladda ner PDF • 641KB

OBS: I brevet nämns både TV och IP-telefoni, dessa tjänster är dock helt valfria. Nuvarande TV-avtal som föreningen har med Telenor påverkas inte.


Uppdatering 2021-05-14:

Bahnhof har dessvärre informerat oss om att de inte kan leva upp till det planerade leveransdatumet i slutet av maj, och att installationen därför skjuts upp till mitten av juni. Vi återkommer när vi har någon ytterligare information.

283 visningar

Liknande inlägg

Visa alla

Vid översvämning och skador utanför kontorstid

Vänligen ta kontakt med skadejouren vars telefonnummer sitter uppsatt i samtliga trapphus. Det finns ingen som helst mening att felanmälan ett stopp i ett avlopp via SBCs hemsida på en lördag, då dess

Comments


bottom of page