top of page

Parkering 2021-05-24 - 2021-05-26

PEAB meddelar att de på uppdrag av Malmö Stad ska asfaltera på Hillerödsvägen från och med i morgon och att de medlemmar som har parkeringsplatser på Hillerödsvägen bakom Köpenhamnsvägen 32 måste flytta sina bilar under denna tid.


Observera att styrelsen inte har någon ytterligare information om detta och mottog informationen via de anslag som finns på åtminstone en del av portarna i föreningen. Vi har därför ingen möjlighet att besvara frågor gällande detta arbete. För ytterligare frågor kan ni vända er till den e-postadress som finns på anslagen från Peab.


Uppdatering 2021-05-23 16:45 från medlem som varit i kontakt med PEAB:

Var i kontakt med Peab i veckan. Delar den info jag fick. Arbetet börjar imorgon 07.00. OM allt flyter på som det ska KAN eventuellt arbetet bli klart under morgondagen. De har meddelat tre dagar om i fall att något går fel. Det är dessutom parkeringsförbud på gatan från fastigheten Hillerödsvägen 6 och ut till Köpenhamnsvägen. De behöver bl a få plats med grävmaskin för att gräva ur gångbanan.
157 visningar

Liknande inlägg

Visa alla

Avgiftsförändringar för 2022

Höstens budgetmöte med SBC är nu avklarat och vi har beslutat följande förändringar av avgifterna inför 2022: Årsavgiften, både för bostadsrättslägenhet och bostadsrättslokal, kommer att öka med 10%.

コメント


bottom of page