Arkiv (senaste året)

 

Kategorier

  • Emma

Parkering 2021-05-24 - 2021-05-26

PEAB meddelar att de på uppdrag av Malmö Stad ska asfaltera på Hillerödsvägen från och med i morgon och att de medlemmar som har parkeringsplatser på Hillerödsvägen bakom Köpenhamnsvägen 32 måste flytta sina bilar under denna tid.


Observera att styrelsen inte har någon ytterligare information om detta och mottog informationen via de anslag som finns på åtminstone en del av portarna i föreningen. Vi har därför ingen möjlighet att besvara frågor gällande detta arbete. För ytterligare frågor kan ni vända er till den e-postadress som finns på anslagen från Peab.


Uppdatering 2021-05-23 16:45 från medlem som varit i kontakt med PEAB:

Var i kontakt med Peab i veckan. Delar den info jag fick. Arbetet börjar imorgon 07.00. OM allt flyter på som det ska KAN eventuellt arbetet bli klart under morgondagen. De har meddelat tre dagar om i fall att något går fel. Det är dessutom parkeringsförbud på gatan från fastigheten Hillerödsvägen 6 och ut till Köpenhamnsvägen. De behöver bl a få plats med grävmaskin för att gräva ur gångbanan.
125 visningar

Liknande inlägg

Visa alla

Inga bilar på våra innergårdar

På förekommen anledning måste vi tyvärr påminna om att det under inga omständigheter är tillåtet att varken köra eller parkera bilar på våra innergårdar och gräsmattor. Utöver att det skadar gräsmatto

Medlemsinfo nr 3 2019

Container 21-24 februari Nu är det dags för container för grovavfall igen. Containern placeras ut den 21 februari någon gång under dagen. Tänk på att det precis som tidigare är förbjudet att kasta far