top of page

Relining av bottenavlopp

Status Bellevuevägen 6

Arbetet på Bellevuevägen 6 är i stort sett klart, och väntar efter denna veckan på besiktning. Vi hoppas att arbetet upplevts som ett relativt smärtfritt ingrepp i vardagen, även om vi förstår att begränsningarna gällande när tvättstugan kunnat användas varit något omständiga.


Status Bellevuevägen 4

Under de närmsta dagarna kommer följande infoblad att delas ut till samtliga medlemmar på Bellevuevägen 4 A-C, men det går bra att redan nu ta del av detta.

2020-12-17 Spoltec info Bellevuevägen 4
.
Ladda ner • 660KB

Någon gång under de kommande veckorna kommer vissa medlemmar att motta ytterligare information i brevlådan om att Spoltec behöver tillgång till era förråd. Vet du med dig att ditt förråd har en avloppsstam i sig så kan du räkna med att arbete kommer att behöva utföras där.


Tänk på att alla som utför arbete för föreningens räkning alltid ska kunna identifiera sig och visa vilket företag de kommer ifrån. Är det någon som regelbundet, eller under en längre period, utför arbete för oss (som i detta fallet Spoltec) så har de även tillgång till taggar, och har alltså inte någon anledning att ringa på porttelefonen för att bli insläppt i trapphuset.


Informationsmöten övriga hus

På grund av rådande omständigheter och gällande råd från myndigheterna, så har vi beslutat att vi ställer in informationsmötena tillsvidare.


Ordningen i vilken husen kommer att tas framöver ser ut att bli följande:

Hillerödsvägen 5

Bellevuevägen 2

Köpenhamnsvägen 34

Köpenhamnsvägen 32


Detta gäller så länge ingenting oförutsett händer som gör att vi måste prioritera om.

178 visningar

Liknande inlägg

Visa alla

Relining av bottenavlopp påbörjas v 44

Bakgrund: I samband med filmning/spolning av de stående avloppsstammarna i vintras så upptäcktes flera hål på våra...

Comments


bottom of page