top of page

Systematiskt brandskyddsarbete och en massa skräp

Till er som tycker er ha rätt att ställa ifrån er nedanstående saker ni inte själva vill ha i allmänna utrymmen som trapphus, vindsgångar och källargångar: vänligen sluta med det och passa på och släng ditt skräp i containern som finns på plats till och med idag söndag.


Det känns verkligen otroligt tråkigt att vi gång på gång, i samband med den brandskyddsrond vi gör tillsammans med Anticimex varje kvartal, ska få anmärkningar på att det står saker som inte hör hemma där. Vid en brand så kan anmärkningar om ökad mängd brännbart material vara skillnaden på om huruvida försäkringsbolaget betalar ut full ersättning eller ej - och i absolut värsta fall så kan det även vara ett hinder för utrymning.


Dina egna saker ska förvaras inne i ditt eget vinds- eller källarförråd. De gemensamma utrymmena är inte ett allmänt utrymme för förvaring av otympliga saker man själv inte prioriterar att göra plats för i sitt förråd. Det enda som får finnas utanför de egna förråden i källaren är cyklar och enstaka barnvagnar. Vindsgångarna ska hållas tomma.


127 visningar

Liknande inlägg

Visa alla

Container v 16

Comments


bottom of page