top of page

Trädgårdsskötsel

Det har de senaste veckorna inkommit en del synpunkter gällande trädgårdsskötseln i föreningen - specifikt att där är väldigt mycket ogräs i buskagen runt om föreningen - och vi vill därför bara meddela att SBC under nästa vecka kommer hit och rensar ogräs i häckarna runt om föreningen.


När det gäller just trädgårdsskötsel så ser avtalet med SBC ut som följer:

Klippning av perenna växter 1 ggr/år (vår)

Beskärning av rosor 1 ggr/år (vår)

Uppsamling av löv 1 ggr/år

Putsklippning av buskar och häckar med maskin 1 ggr/år

Putsklippning av buskar (sidan ut mot gatan) 1 ggr/år

Klippning av gräs 18 ggr/år

Trimning runt träd samt gräskant 6 ggr/år

Ogräsrensning i rabatter på innergårdar samt ut mot Bellevuevägen 5 ggr/år

Ogräsrensning i häckar och buskage runt om föreningen 2 ggr/år

Kantskärning, gräskant mot planteringsytor och gångar 1 ggr/år


Exakt när saker görs är svårt att svara på, eftersom mycket av arbetet påverkas av väder, men detta ger en ungefärlig bild av vad som ingår. Vi kan därför i dagsläget inte svara på exakt vilka av ovanstående moment som utförs nästa vecka, men ovan har ni åtminstone helheten i avtalet.


Vi vill också passa på att påminna om att rätt väg för felanmälan gällande fastighetsskötsel, trädgårdsskötsel och städning är via SBCs hemsida eller kundtjänst, inte att synpunkter ges direkt till personerna som utför arbetet. Detta är extremt viktigt för att vi ska kunna följa upp alla eventuella klagomål som inkommer när vi går igenom och följer upp våra avtal.

212 visningar

Liknande inlägg

Visa alla

Skräp

Vi tvingas med detta påminna om att golvet i miljöhuset under inga som helst omständigheter är till för att ställa ifrån sig EU-pallar, möbler, kökslådor och diverse skräp på. Och att nätburen för ela

Comentarios


bottom of page