top of page

Översvämning/Vattenläcka Bellevuevägen 2

Vid lunchtid idag upptäckte en av våra medlemmar att det stod ett par centimeter vatten på källargolvet på Bellevuevägen 2.


Jouren är kontaktad, väktare har varit på plats och vi inväntar nu spolbil.


Enligt väktaren så är följande förrådsdörrar påverkade: 501, 505, 506, 507, 508, 510. I nuläget har styrelsen endast tillgång till nycklar till 501 och 506. Övriga dörrar kan behöva brytas upp om vi inte får tag på nycklar till dem, så om någon har nycklar till dessa förråd så vill vi att ni tar kontakt med oss per mail omgående.


Om ni väljer att gå ner för att titta till era förråd så gör ni det på egen risk, med tanke på att vi ännu inte fått bekräftat om det rör sig om regnvatten eller avloppsvatten.


I samband med detta vill vi också återigen påminna om att numret till jouren finns i kontaktlistan innanför er port, och att det är väldigt viktigt att detta används i tillfällen som detta. Ju snabbare jouren kontaktas, desto större är chansen att vi undviker allt för stora utgifter för att åtgärda skador. Utgifter som vi ju trots allt alla gemensamt betalar på genom våra månadsavgifter.

120 visningar

Liknande inlägg

Visa alla

Vid översvämning och skador utanför kontorstid

Vänligen ta kontakt med skadejouren vars telefonnummer sitter uppsatt i samtliga trapphus. Det finns ingen som helst mening att felanmälan ett stopp i ett avlopp via SBCs hemsida på en lördag, då dess

Översvämning igen

Vattnet i källaren är tillbaks, men eftersom marken här är helt mättad med vatten så är det i nuläget inte någon poäng att tillkalla spolbil under jourtid, eftersom vi ändå kommer hamna i samma situat

Opmerkingen


bottom of page