top of page
  • Cornelia

Vi behöver bli fler

Hej alla medlemmar.


Det är snart dags för den årliga årsstämman och inför den undrar vi om det finns någon som kan tänkas bli en ny styrelsemedlem.


Just nu är vi enbart fyra personer som sitter med i styrelsen, pga att två nyligen slutat. För att kunna ha en bostadsrättsförening måste det vara minst tre personer i styrelsen och det är inte hållbart när vi är 122 lägenheter. Det optimala hade varit om vi blev två till tre personer till. Alla medlemmar har ett ansvar för att föreningen ska gå runt, så se uppdraget som en möjlighet att kunna påverka föreningen framåt och positivt.


Ung som gammal, är du händig, intresserad/ kunnig inom ekonomi eller bara en driven person, så ser vi gärna att du söker in till oss.


Informationslappar om detta kommer att komma upp i trapphusen inom kort, då vi inte har någon valberedning längre. Anledningen till det är att inga nya valdes in på vår årsstämma 2022.


Men känner DU redan nu att du är intresserad av att gå med i styrelsen kan du anmäla ditt intresse i kalendern på https://www.brfviborg1.com/kalender

Den 3 maj kommer vi hålla i ett informationsmöte där ni som är intresserade har möjlighet att ställa frågor om uppdraget.



Hälsningar Styrelsen



172 visningar

Liknande inlägg

Visa alla

Motioner

1 februari 2024 är sista datumet för att lämna in en motion, detta gör ni via mejl eller via postlåda som finns utanför styrelserummet i källaren på Köpenhamnsvägen 32. Vad innebär en motion? En motio

bottom of page