top of page

VIKTIGT om leverantörsbyte bredband 2021-08-31

Hej alla!


Leverantörsbyte 2021-08-31 kl 9:00 - 13:00

Nu har vi fått bekräftat att all installation och grävning gått som planerat, och att själva leverantörsbytet kommer att ske imorgon som planerat.

Detta innebär, som vi tidigare meddelat, att det kommer ske avbrott i bredbandstjänsterna mellan 9:00 - 13:00.


Utdelning av routers ikväll

Ikväll 2021-08-30 kl 18.00 kör vi en fjärde och sista omgång av utdelning av routers. Anmälan är obligatorisk och görs på nedanstående evenemang. Har du redan anmält dig, så ska du ha fått en bekräftelse på mail från notifications@wixevents.com och du behöver då inte anmäla dig på nytt. Kolla gärna skräpkorgen i mailen om du vet att du anmält dig, men inte fått någon bekräftelse!

Fullmakt

Ska du hämta ut router åt en annan medlem krävs fullmakt. Fullmakten skrivs ut och signeras av medlemmen, och du hittar den här:

Fullmakt utkvittering router 2021
.pdf
Download PDF • 27KB

Installation

I förpackningen med routern finns instruktioner om hur du går tillväga för att komma igång. Har du tappat bort den informationen så går det bra att ladda ned ytterligare information här:

Välkommen till Bahnhof!
.pdf
Download PDF • 641KB

I välkomstbrevet från Bahnhof hittar du också kontaktuppgifter till deras kundservice, och det är dit du vänder dig om du får problem med installationen.


"Men jag kan inte hämta ut min router ikväll..."

Vi undanber oss vänligt men bestämt mail med innehåll liknande ovan rubrik, då detta trots allt är den fjärde möjligheten som ges att kvittera ut lägenhetens router. Om du inte haft möjlighet att hämta ut routern, så ska du med hjälp av lägenhetens nuvarande router kunna göra en sökning enligt ovan välkomstbrev från Bahnhof.

Du kommer med lägenhetens nuvarande router inte komma upp i de hastigheter som utlovas med det nya avtalet, helt enkelt för att routern inte klarar av det. Men du ska kunna fortsätta använda internet.

När vi har möjlighet att dra igång med öppet hus igen, vilket vi hoppas kunna göra senare under hösten, så kommer det att finnas möjlighet att kvittera ut routern i samband med dessa tillfällen. Anmäl dig då gärna till Öppet hus i kalendern.

314 visningar

Liknande inlägg

Visa alla

Vid översvämning och skador utanför kontorstid

Vänligen ta kontakt med skadejouren vars telefonnummer sitter uppsatt i samtliga trapphus. Det finns ingen som helst mening att felanmälan ett stopp i ett avlopp via SBCs hemsida på en lördag, då dess

Comments


bottom of page