top of page

Samlingslokal

I källaren på Bellevuevägen 6C finns föreningens samlingslokal, som används till exempel vid föreningens årsstämma och andra större möten. Det går även bra för våra medlemmar att hyra lokalen för diverse sammankomster. Det finns tillgång till kök och toalett i anslutning till samlingslokalen.


Kostnad

200 kr per påbörjat dygn, vilken faktureras i samband med månadsavgiften.


Att tänka på:

Det ligger lägenheter precis ovanför lokalen, så precis som när du har gäster hemma i din lägenhet gäller det att visa hänsyn till grannarna, och det ska vara tyst senast klockan 22.00.


Säkerhet:

Av säkerhetsskäl får det inte vistas mer än 50 personer i lokalen.


Om du är intresserad av att hyra samlingslokalen, gör följande:

OBS! Minst en veckas framförhållning krävs.


Utanför styrelserummet, i källaren på Köpenhamnsvägen 32, hänger en kalender där du skriver upp dig för den dag du önskar hyra lokalen i kalendern (om den är ledig). Kontakta styrelsen i samband med att du bokar samlingslokalen i kalendern, för att komma överens om när du kan få nyckeln. Kontakta styrelsen antingen via mail eller besök oss på nästa öppet hus. Innan nyckeln återlämnas till styrelsen skall lokalen vara väl städad.

Övernattningsrum

Vi har fått tillstånd att använda en del av samlingslokalen på Bellevuevägen 6C till övernattningsrum.


I anslutning till samlingslokalen finns tillgång till kök och toalett. Den medlem som hyr övernattningsrummet förser själv sina gäster med sängkläder och handdukar. Samma regler och priser gäller här som vid hyra av samlingslokalen.

bottom of page