top of page
  • Cornelia

Information till alla medlemmar

Hej,


Just nu håller vi på med att inventera förråden, lappar är uppsatta i alla trappuppgångar som varje medlem ska fylla i. Uppskattar om alla gör det i tid.


Styrelsen har även fått till sig informationen om att inte alla medlemmar fått spaltventiler installerade i sovrummet om man har en franskbalkong. Detta har vi tagit vidare och inväntar svar från företaget.


Kaninhålen som finns vid hus 6 har setts över, vi kommer att ta bort plattorna och fylla igen hålen. När arbetet sätts igång är ännu inte bestämt.


Avseende gången mellan hus 6 och hus 4 har vi skickat in namnförslag till kommunen, detta gjordes redan 2023. Vi har ännu inte hört ngt om att den namngetts.


Vi har även utökat en odlingslåda för i år som en test och om det fungerar bra, kommer eventuellt andra få sätta upp fler nästa säsong.


Det är även dags för årsstämman. Datum är nu satt till den 13 juni och kallelser kommer att skickas ut i nästa vecka. Vid detta möte kommer det att bjudas på fika. Mer information kommer.Hälsningar Styrelsen141 visningar

Liknande inlägg

Visa alla

Nu påbörjas arbetet med installation av spaltventiler

Hej, Arbetet med spaltventiler påbörjas den 8/4 och det är Bellevuevägen 4c de börjar med. Det är svårt för oss i nuläget att beräkna tiden för arbetet per lägenhet, men det vi vet med oss är att de

Comments


bottom of page