top of page

Medlemsinfo nr 6 2019

Tomträtten

Vi har idag delat ut information i brevlådorna om kommande aktiviteter gällande tomträtten. Läs och återkoppla om ni är intresserade av att delta. Första tillfället är redan nu på tisdag!


OVK

Det kan verka tjatigt, men nu är vi äntligen “nästan klara” med 2016 års OVK. Efter senaste efterkontrollen den 24 april så har vi enbart en enda lägenhet med en sådan anmärkning som måste åtgärdas omgående. När den lägenheten är åtgärdad så kan vi äntligen få ett godkänt resultat på OVK.


Vi tackar alla medlemmar som såg till att vi fick tillträde till de berörda lägenheterna för gott samarbete!


Stämman 22 maj

Kallelse med dagordning delades ut i samtliga brevinkast den 24 april, och vi hoppas att så många som möjligt anmäler sig till middagen innan! Anmälan görs via talongen som lämnas i styrelsens brevlåda eller här via hemsidan.


Inför stämman vill vi också att alla som bor i föreningen funderar över om det finns någonting de önskar hjälpa till med framöver. Vi har publicerat ett formulär som de medlemmar som önskar kandidera till styrelse, valberedning eller revision fyller i så fort som möjligt!


Matning av fåglar och råttor

På förekommen anledning måste vi dessvärre påminna om att det inte under några som helst omständigheter är tillåtet att mata fåglar inom föreningens område. Detta då det, utöver fåglarna, även riskerar att dra till sig råttor.


Balkong- och grillsäsongen har nu börjat

Med solen och värmen (även om båda denna vecka lyst med sin frånvaro..) kommer också önskan om att nyttja balkonger, innergårdar och grillplatser. Vi vill därför bara påminna om följande (från Ordningsregler 2011, vilka kan läsas i sin helhet under dokument):

  • Att grilla med kol- eller gasolgrill på balkongen är inte tillåtet.

  • Grillning på föreningens område får endast ske vid de av föreningen utplacerade grillarna.

  • Släng inte fimpar på marken, det finns askfat vid uteplatserna.

  • När du använt dig av uteplatserna ta med dig skräpet och kasta det i miljöhuset.

  • Om någon granne meddelar att hen mår dåligt av din rökning på balkongen måste detta respekteras.

  • Plocka upp efter era eventuella husdjur. Detta gäller även på grönytorna och de asfalterade gångarna på Bellevuevägen.

132 visningar

Liknande inlägg

Visa alla

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page